Partnersessies

Tweegesprek tussen Tonnis de Boer van Tradecloud en Michiel van Veen van Quooker

31 maart 2022 van 14.40 tot 15.00 uur

Michiel en Tonnis gaan in op de supply chain uitdagingen van Quooker. Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld. Kijk mee en leer hoe Michiel zorgt voor minder verstoringen in productie, meer inzage in leveringen en een focus op uitzonderingen. Leer tevens of je operationele inkoop niet helemaal zou kunnen automatiseren?

Michiel van Veen

Michiel is Chief Supply Chain Officer at Quooker. Realiseren van positieve impact op bedrijfsresultaat, mens en maatschappelijke omgeving. Een geïnspireerde bestuurder met elke dag een betere mentaliteit en een innovatief, duurzaam en integraal eindperspectief voor ogen. Streeft naar concrete resultaten met ondersteunende consensus in de onderneming.

Tonnis de Boer

Tonnis is CEO van Tradecloud en expert op het gebied van digitaal supply chain management. Tradecloud helpt bedrijven binnen de industrie, retail en groothandel om hun supply chain voorspelbaar te maken m.b.v. een online platform.

d

Tweegesprek tussen Jan Kraaijeveld van Slimstock en Nico Kuipers van Kramp Group

31 maart 2022 van 16.05 tot 16.25 uur

Nico en Jan gaan in op de supply chain uitdagingen van Kramp. Kramp is Europa’s grootste specialist in onderdelen en accessoires voor de agrarische industrie. Kijk mee en leer hoe Nico omgaat met het enorme assortiment van >500.000 artikelen. Leer ook hoe de logistiek met 11 DC’s  en 24 saleskantoren in elkaar zit en welke keuzes er gemaakt worden om de klant tevreden te houden.

Nico Kuipers

Nico Kuipers is een ervaren supply chain-professional en werkt sinds 2020 als global supply chain directeur bij Kramp Group. Na een bachelor in business administration behaalde hij de European Master Logistician (EMLog) en deed hij nog een master in operational & supply chain excellence. Hierna vervulde hij diverse managementrollen in foodretail en foodservice. Daarna ging hij aan de slag als supply chain directeur bij Grainger, voordat hij na 5 jaar terecht kwam bij Kramp. Tussendoor behaalde hij in 2016 de runner up-positie als supply chain professional of the year, waar hij uiteraard erg trots op is.

Jan Kraaijeveld

Jan Kraaijeveld is expert op het gebied van voorraadoptimalisatie in de groothandel. Hoe kun je op het gebied van forecasting en voorraadmanagement het nóg beter doen? Graag deelt Jan zijn kennis op een pragmatische en no-nonsense manier. De afgelopen jaren heeft hij op diverse congressen en beurzen lezingen gegeven over onder andere voorraadoptimalisatie en assortimentsbeheer.