Partnersessies

Waarom mechanisatie belangrijk is om als bedrijf te kunnen blijven groeien

13 oktober 2022 van 14.20 tot 14.40 uur

Het doel van elk bedrijf is om winstgevend te zijn en om elk jaar te groeien. Mechanisatie speelt hierin een cruciale rol en lijkt een oplossing te zijn voor de krappe arbeidsmarkt, veranderende doorlooptijden en beschikbaarheid van producten. In het interview zal zowel de mechanisering als automatisering bij Van Gelder besproken worden en hoe dit impact heeft op de bedrijfsvoering.

Dirk de Vree

Dirk is Senior Project Manager bij Consafe Logistics Group en heeft veel ervaring in het werken met Warehouse Management Systemen. Bekwaam in operations management, analyseren, retail, lean logistics en warehouse operations. ICT professional met een diploma Bachelor of Business Administration (BBA) op zak, met specialisatie Supply Chain Management & Logistics.

Demis van Kouwen

Dirk is bedrijfsmanager van Van Gelder (groente & fruitbedrijf) en houdt zich, naast het dagelijkse aansturen van het bedrijf, o.a. bezig met het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen. Dagelijks werkt hij samen met gepassioneerde collega's aan hetzelfde doel: een tevreden klant.